Аеродром: Политика за квалитет

ОпштиниАеродром: Политика за квалитет

Најчитано

 

Општина Аеродром во целост ја спроведува Политиката за квалитет, која е заснована на систем ориентиран кон принципите за унапредување на Општината преку задоволување на барањата на стандардот ИСО 9001:2015, очекувањата на граѓаните во ефективно и ефикасно решавање на нивните потреби и проблеми, а кои се во надлежност на локалната самоуправа.

 

Извор: Општина Аеродром

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе