МТВ: Јавен повик за прелиминарна распределба на социјални станови во Виница

МинистерстваМТВ: Јавен повик за прелиминарна распределба на социјални станови во Виница

Најчитано

Се известуваат сите заинтересирани граѓани кои конкурирале на Огласот за  распределување на 36 социјални станови во општина Виница во станбенaта зградa на улицa „Плачковички одред“ бр.34 во Виница  изградени по Програмата за изградба, продажба и одржување на станбениот простор во сопственост на Република Северна Македонија, а согласно рамковниот договор за заем склучен меѓу Банката за развој при Советот на Европа и Република Северна Македонија, објавен од страна на Министерството за транспорт и врски во дневните печати Слободен Печат и Вечер, дека на 12.12.2022 година (понеделник) во 10.30 часот во Домот на култура во Виница, ќе се изврши јавна електронска распределба на социјалните станови.

 

 

 

 

Извор: Министерство за транспорт и врски 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе