МОН: Резултати од Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Роми запишани на студии од прв циклус на јавните и приватните високообразовни установи – 2022/2023 година

МинистерстваМОН: Резултати од Конкурс за доделување стипендии на редовни студенти Роми запишани...

Најчитано

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе