МП: Известување

МинистерстваМП: Известување

Најчитано

Се известуваат вештаците дека со Решение на Министерството за правда со број 09-3386/1 од 26.12.2022 година врши бришењен алиценците чија важност престанала согласно член 27 став (1) алинеа (3), а во врска со  член 19 став (4) од Законот за вештачење (Сл. весник на РМ број 15/10, 12/14, 43/14, 148/15 и 64/18).

Решението со списокот на лиценци чија важност престанала согласно  член 19 став (4) од Законот за вештачење е на следниов линк: https://www.pravda.gov.mk/resursi/5/22

Бришењето че се изврши по објавување на Решението со прилог список на веб страната на Министерството а правда.

 

 

 

 

Извор: Министерство за правда 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе