spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeЈавен секторЈП Градски паркинг Скопје: Нови работни столчиња за сите вработени во наплатните...

ЈП Градски паркинг Скопје: Нови работни столчиња за сите вработени во наплатните куќарки

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, набави нови работни столчиња за сите вработени во наплатните куќарки, кадешто имаше потреба за тоа.

После опремувањето на наплатните куќарки со инвертер клими, старите истрошени и нефункционални столчиња се заменети со нови, со што на вработените им се подобрени условите за работа.ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, продолжува да работи на унапредување на претпријатието.

После долги години се подобруваат условите за работа на работниците на терен во претпријатието, а паралелно со тоа интензивно се работи и на подобрување на условите за корисниците на паркинг услугите.

 

 

 

Извор: ЈП Градски паркинг Скопје 

Прочитајте