spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетингДобитници на награди од наградната игра „Купувај ПАМЕТНО со IuteCredit Mastercard и...

Добитници на награди од наградната игра „Купувај ПАМЕТНО со IuteCredit Mastercard и освој ПАМЕТНИ награди!“

Во период од 14 ноември до 31 декември 2022 година сите оние корисници кои направија повеќе од 5 (пет) трансакции, секоја над 1500 денари со ИутеКредит Mastercard картичката во текот на времетраењето на наградната игра, станаа потенцијални добитници при извлекувањето на наградите по електронски пат по принципот на случаен избор.

Извлекувањето се одржа  на ден 10.01.2023 година во 13 часот во седиштето на Организаторот на ул. 1732 бр.4, Ламела А/ДП бр.1 1000 Скопје-Центар, Република Северна Македонија.

Во прилог следат добитници на наградите со податоци: име и почетна буква од презимето заедно со контакт мобилен телефон.

Главен добитник на награда – ADO A26 електричен велосипед:

Кристијан Б. 3897X5658XX

Листа на добитници на награда – Mi Purifier Pro 4 Compact прочистувач на воздух:

Нада Т. 3897X3613XX

Семра Ј. 3897X6220XX

Стефанија М. 3897X3177XX

Марина Ѓ. Т. 3897X2977XX

Илмије Ј. 3897X6222XX

Бети С. 3897X2356XX

Оливер П. 3897X3432XX

Татјана Ч. 3897X2528XX

Андонела Ј. 3897X4599XX

Блага Т. 3897X2500XX

Листа на добитници на награда Dream F9 роботска правосмукалка:

Андриана Б. 3897X8528XX

Фатима Б. 3897X2232XX

Oрданче С. 3897X3254XX

Радица П. 3897X2979XX

Александра Р. 3897X2284XX

Добитниците на наградите се должни да ја подигнат наградата лично, во просториите на Организаторот пришто се должни да приложат и валиден документ за идентификација.

 

 

 

Извор: ИутеКредит Македонија 

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...