spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКавадарци: Проект за пробивање и тампонирање на локални патишта

Кавадарци: Проект за пробивање и тампонирање на локални патишта

Во Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство, министерот Љупчо Николовски на секретарот на Општина Кавадарци Тодор Ефремов, му го додели решението за инфраструктурни проекти за пробивање и тампонирање на локални пристапни патишта.

Односно станува збор за приспособување на патната инфраструктура за пристап до земјоделско земјиште на МВ место викано Шамаците – Општина Кавадарци.

Вкупната одобрена вредност изнесува 1.000.000денари.

Извор: Општина Кавадарци 

Прочитајте