spot_img
spot_img

Кавадарци: Јавна презентација на планот за јавни набавки пред претставници на компании

ОпштиниКавадарци: Јавна презентација на планот за јавни набавки пред претставници на компании

Најчитано

Во просториите на Локалната самоуправа градоначалникот Митко Јанчев и службите од секторот за јавни набавки, за првпат јавно го презентираа планот за јавни набавки пред претставници на компании.

Целта на овој состанок беше транспарентност, отчетност и поголемо запознавање на компаниите заради подобар квалитет и конкурентност при јавните набавки, при што тој ја информираше јавноста дека за годинава се предвидени 92 постапки за јавни набавки.

 

 

 

Извор: Општина Кавадарци 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000