spot_img

Кавадарци: ЈАВЕН ПОВИК бр.1/2023 за финансиска поддршка за спортски клубови и здруженија

ОпштиниКавадарци: ЈАВЕН ПОВИК бр.1/2023 за финансиска поддршка за спортски клубови и здруженија

Најчитано

Врз основа на член 4 од Правилникот за утврдување на критериумите, начинот и постапката за распределба на финансиски средства на спортски клубови и здруженија како и подршка на манифестации, турнири и проекти во областа на спортот од интерес на Општина Кавадарци бр. 08 – 7333/50 од 24.12.2021 година и бр. 08-347/2 од 27.01.2022 година и бр. 08-365/35 од 25.01.2023 година  (“Сл.Гласник  на Општина Кавадарци  бр. 5/21,  6/22 и 26/23) ,

 

ОПШТИНА КАВАДАРЦИ – ЛОКАЛНА САМОУПРАВА

Објавува 

ЈАВЕН ПОВИК бр. 1/2023

 

 За прибирање на апликации за финансиска поддршка од буџетот на Општина Кавадарци за 2023 година наменети за  спортски клубови и здруженија, општински и училишни сојузи како и поддршка на манифестации, турнири и проекти во областа на спортот од интерес на Oпштина Кавадарци

  

Се повикуваат спортски клубови и здруженија во областа на спортот регистрирани на пордачјето на Општина Кавадарци, општински и училишни сојузи, своите апликации за финансиска поддршка од буџетот на Општина Кавадарци за 2023 година, да ги достават до Општина Кавадарци – Локална самоуправа во предвидениот рок. 

 

 

 

Извор: Општина Кавадарци 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе