spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКарпош: Жиро сметка за прибирање парични средства за настраданите во земјотресите...

Карпош: Жиро сметка за прибирање парични средства за настраданите во земјотресите во Турција и Сирија

Карпош отвори жиро сметка за прибирање парични средства за настраданите во земјотресите во Турција и Сирија. Сите граѓани на Карпош, од Градот или државата кои сакаат да донираат парични средства може да ги уплатат на следнава сметка:

• Цел на дознака: уплата за солидарна помош за Турција и Сирија
• Назив и седиште на примач: Донаторска сметка за Турција и Сирија
• Банка на примач: Народна банка на Република Северна Македонија
• Трансакциска сметка: 100000000063095
• Сметка на Буџетски корисник-единка корисник: 7790141157 789 44
• Приходна шифра и програма: 725939 00

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...