spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЖСПП: Соопштение

МЖСПП: Соопштение

Во текот на 2023 година, Шведската агенција за заштита на животна средина во соработка со Европскиот институт за јавна администрација во периодот од април до декември 2023 година ќе ja одржи вторaта по ред  ЕУ Академија за животна средина.

Повеќе информации за содржината и начинот на аплицирање можете да најдете на следниот линк https://www.naturvardsverket.se/en/EUacademy.

Рокот за пријавување е 8  март 2023 година.

 

 

Извор: Министерство за животна средина и просторно планирање

Прочитајте

Илинден: Најдобрите ученици на државните натпревари на прием кај градоначалникот Георгиевски

0
И оваа година Градоначалникот на општина Илинден Александар Георгиевски приреди прием на учениците од основните и средното училиште од општината кои освоија високи места...