spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниШтип: Уредување на дворните површини во градинките

Штип: Уредување на дворните површини во градинките

Нашите градинки се места од каде почнува да се развива естетскиот поглед, квалитетниот развој и моторика кај децата.

 

Затоа се насочивме кон уредување на дворните површини во градинките, со поставување на нови, модерни и интересни содржини, со кои ќе го разубавиме детството на најмалите.

Со овој проект отвораме ново поглавје во унапредување на капацитетите за згрижување на децата во нашиот град!

 

Извор: Општина Штип 

Прочитајте

АПЈ: Започна обуката на преведувачи и лектори по албански јазик

0
Како и претходните години, така и оваа година започна обуката на административни службеници, кои работат како преведувачи и лектори на албански јазик во нивните...