spot_img

УЈП: Мобилен Даночен шалтер

Самостојни органиОргани во составУЈП: Мобилен Даночен шалтер

Најчитано

Користете ги даночните услуги на „Мобилните даночни шалтери“. Со четири специјално опремени комбиња, даночниците секој месец ги посетуваат населените места каде Управата нема постојани даночни канцеларии, како и локации кои дополнително можат да се утврдат во соработка со општините и потребите на локалното населиние и бизниси.
Граѓаните и фирмите, без да го напуштат своето место на живеење/седиште, можат да ги добијат сите даночни услуги и информации преку мобилните шалтери, да ги достават сите видови на даночни пријави, барања и сл., како и да ги подигнат сите документи што ги издава Управата за јавни приходи.

ВОЗЕН РЕД / МАРТ 2023
Број на МДШ Општина/Место Датум Период (од-до) Локација
03 Старо Нагоричане 03.03.2023 од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Зрновци 09.03.2023 од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Липково 16.03.2023 од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда
03 Лозово 24.03.2023 од 10.00 до 15.00 часот пред општинска зграда

За возниот ред на Мобилните даночни шалтери, можете да се информирате и преку Инфо центарот 0800 33 000 или 02/3253 200.

Pdf_16 Возен ред на мобилни даночни шалтери / Март 2023 (92 KB)

 

 

Извор: Управа за јавни приходи 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе