spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиНАЕОП: Инфо денови за Клучна акција 2

НАЕОП: Инфо денови за Клучна акција 2

Ве известуваме дека ќе организираме инфо ден за Клучна акција 2 (Еразмус+) Инфо денот ќе се оддржи на 08.03.2023 година на платформата Zoom.

Сите заинтересирани за следење на презентацијата може да се пријават на следната форма за регистрација

Учесниците ќе имаат можност да дознаат повеќе за програмата Еразмус+ (Клучна акција 2) и конкретно сите можности кои можат да ги искористат. Ги повикуваме потенцијалните апликанти, сите кои сакаат да бидат дел од Еразмус+ да се приклучат и да ја искористат оваа можност за нови сознанија за програмата Еразмус+.

Линк за пријавување: https://forms.gle/RzSHmtRXDkZvdYE59

 

 

 

 

Извор: Национална агенција за европски образовни програми и мобилност 

Прочитајте

Градоначалник Манчев: Од 2021 година си поставив за цел да го...

0
1. Какви реформи се случуваат во општинската администрација во Босилово? Реформите во делот на администрацијата се случуваат со законски измени или дополнувања на законите на предлог на Владата...