spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeЈавен секторГрадски паркинг Скопје: Исчистени сифоните за одводна канализација и собирните шахти ...

Градски паркинг Скопје: Исчистени сифоните за одводна канализација и собирните шахти за атмосферска вода во катната гаража „Беко“

Покрај редовното генерално чистење на катната гаража „Беко“, екипа од вработените во ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, ги исчистија топ – сифоните за одводна канализација и собирните шахти со решетки за атмосферска вода од насобраниот смет.

На овој начин навремено е интервенирано со цел да не дојде до несакани последици во случај на обилни дождови во овој период од годината.

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, секојдневно презема акции за редовно одржување на јавните паркиралишта со кои стопанисува обезбедувајќи им чист, пристапен и безбеден паркинг простор на корисниците.

 

 

 

 

Извор: ЈП Градски паркинг Скопје 

Прочитајте

МЗШВ: Бачовски – Земјоделците навремено ги добиваат заслужените субвенции, обезбедуваме годишна...

0
Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој денеска ја реализираше досега најголемата поддршка за тутунопроизводителите, вредна близу 1.5 милијарди денари, кон 14.300...