spot_img

Градски паркинг Скопје: Паркирајте прописно и одговорно

Јавен секторГрадски паркинг Скопје: Паркирајте прописно и одговорно

Најчитано

Непрописното и неодговорното паркирање т.е. едно возило на две паркинг места е главната причина за намалениот број слободни места за паркирање.

Поради тоа апелираме до корисниците да се однесуваат совесно и одговорно во сообраќајот, особено при паркирање на своите возила да бидат внимателни и да паркираат во рамки на означените паркинг места. Со тоа правилно и рационално ќе се искористи целиот паркинг простор, наместо беспотребно да се окупира повеќе од едно место и ќе се овозможи подобар проток на возила на паркиралиштето.

Упатуваме апел до сите корисници на паркиралиштата со кои стопанува ЈП „Градски паркинг“- Скопје: Паркирајте совесно и одговорно-  Едно возило- едно паркинг место!

 

 

 

Извор: ЈП Градски паркинг Скопје

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе