spot_img

Илинден: Јавен повик за достава на понуди за поставување урбана опрема

ОпштиниИлинден: Јавен повик за достава на понуди за поставување урбана опрема

Најчитано

Општина Илинден објавува Јавен повик за достава на понуди за поставување на урбана опрема на подрачјето на Општина Илинден, на дефинирани локации согласно Програма за поставување на урбана опрема на подрачјето на општина Илинден донесена од Советот на општина Илинден под бр.07-3053/11 од 23.12.2022 година (Сл.гласник на општина Илинден бр.12 од Декември 2022 година).

 

Icon

Јавен повик за достава на понуди за поставување урбана опремаОпштина Илинден објавува Јавен повик за достава на понуди за поставување на урбана опрема на подрачјето на Општина Илинден, на дефинирани локации согласно Програма за поставување на урбана опрема на подрачјето на општина Илинден донесена од Советот на општина Илинден под бр.07-3053/11 од 23.12.2022 година (Сл.гласник на општина Илинден бр.12 од Декември 2022 година).

Документот содржи:

  • Јавен повик
  • Образец за понуда
  • Графички прикази

 

 

Извор: Општина Илинден

spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе