spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМП: Список за полагање на стручен испит за вештак (теоретскиот дел) Априлска...

МП: Список за полагање на стручен испит за вештак (теоретскиот дел) Априлска Сесија

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Ја известуваме пошироката јавност дека денес од објава на извесен организатор на SkopYard кој од 21 март без претходно добиена согласност најавувал дека на...