spot_img
spot_img

АМС: Конкурс за доделување средтства за 2023 година

Самостојни органиСамостојни државни органиАМС: Конкурс за доделување средтства за 2023 година

Најчитано

Се објавува Kонкурс број за доделување средства во 2023 година, од:

1. Програма за распределба на средства од игри на среќа и за забавните игри за
2023 година за финансирање на националните спортскифедерации и проекти на
Агенцијата за млади и спорт за унапредување на спортот во Република Северна
Македонија(Службен весник на РСМбр.28/23)

2. Програма за развој на спорт и млади за 2023 година (Службен весник на РСМбр
.27/23).

Конкурсот ќе трае заклучно со 5.04.2023 година.

Конкурсот и апликациите можете да ги симнете на следниот Линк.

 

 

 

Извор: Агенција за млади и спорт 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе