spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМаркетинг16 години Ватанмед! ? Трансплантација на коса за само 1.190 евра!

16 години Ватанмед! ? Трансплантација на коса за само 1.190 евра!

16 години Ватанмед!

По повод 16-годишнината на клиниката Ватанмед, клиниката ви нуди неверојатна понуда:

Трансплантација на коса во Скопје за само 1.190 евра!

Со над 50.000 задоволни клиенти, 23+ клиники ширум светот, 250+ турски специјалисти и сертификат за доживотна гаранција за секоја процедура за трансплантација на коса, клиниката Ватанмед е најуспешната клиника за коса во регионот.

Клиниката Ватанмед ви овозможува безбедна и безболна операција, со најсовремени и меѓународно прифатени методи.

Понудата е ограничена! Клиниката нуди и бесплатни консултации за сите заинтересирани.

За да закажете консултација:??

 

– Јавете се на 070 503 490?☎️;
Напишете порака на нивните социјални мрежи;
– Посетете ја клиниката во Скопје во Т.Ц. Мавровка, или

 

Резервирајте онлајн преку линкот:  ?? https://vatanmed.mk/ponuda

 

 

Извор: Javnaadministracija.mk

Прочитајте