МЗШВ: ЈАВЕН ПОВИК за поднесување на предолози за трошоци за ангажман на лица за промоција на вино и други производи од винско грозје на социјалните мрежи

МинистерстваМЗШВ: ЈАВЕН ПОВИК за поднесување на предолози за трошоци за ангажман на...

Најчитано

Согласно програмата за финансиска поддршка на руралниот развој за 2023 година („Службен весник на Република Северна Македонија” бр. 43/23) и Уредбата за видот на активности, максималниот износ по активности, корисниците, субјектите кои учествуваат во постапката, поблиските критериуми и начинот за доделување на техничката поддршка во земјоделството и руралниот развој („Службен весник на Република Северна Македонија” бр. 208/19, 236/19, 53/21, 175/21, 67/22, 81/22, 206/22 и 43/23), Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува ЈАВЕН ПОВИК за поднесување на предолози за трошоци за ангажман на лица за промоција на вино и други производи од винско грозје на социјалните мрежи.

Во прилог јавниот повик и останатите прилог документи за истиот.

 

Документи за превземање

ЈАВЕН ПОВИК – ПРОМОЦИЈА НА ВИНО И ДРУГИ ПРОИЗВОДИ ОД ВИНСКО ГРОЗЈЕ
ПРЕДЛОГ ЗА ПРОМОЦИЈА НА ВИНО И ДРУГИ ПРОИЗВОДИ ОД ВИНСКО ГРОЗЈЕ
ИЗЈАВА ЗА ДВОЈНО ФИНАНСИРАЊЕ
НАЗИВ И РЕЗИМЕ НА ПРЕДЛОГОТ
ПЛАН НА АКТИВНОСТИ СО ВРЕМЕНСКА РАМКА НА РЕАЛИЗАЦИЈА
ИЗЈАВА ЗА СОГЛАСНОСТ ОД КОРИСНИК
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе