spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЗШВ: Јавен оглас број 02/2023 за вработување на определено време

МЗШВ: Јавен оглас број 02/2023 за вработување на определено време

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство објавува јавен оглас за вработување на седум (7) извршители на определено време до 31.12.2023 година

 

Документи за превземање

Оглас 02-2023 за вработување на определено време
Пријава за вработување

Прочитајте

АПЈ: Започна обуката на преведувачи и лектори по албански јазик

0
Како и претходните години, така и оваа година започна обуката на административни службеници, кои работат како преведувачи и лектори на албански јазик во нивните...