Крушево: Посета од Амбасадорката и Генералниот конзул на Грција

ОпштиниКрушево: Посета од Амбасадорката и Генералниот конзул на Грција

Најчитано

Амбасадорката и Генералниот конзул на Грција преку лична заложба сакаат да придонесат за развој на Крушево во области како туризмот, економската соработка и културата. Нашите односи се интензивираат и полето за работа е навистина широко.

Благодарам за нивната посетата во Крушево. Соработката воспоставена на државно ниво меѓу двете земји се пренесува и локално.

 

 

 

 

Извор: Општина Крушево 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе