spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниМакедонски Брод: Јавен повик за формирање и конституирање Локално собрание за млади

Македонски Брод: Јавен повик за формирање и конституирање Локално собрание за млади

Јавниот повик се распишува од иницијативен одбор во Општина Македонски Брод, кои ќе бидат дел од основање Локален младински совет во Општина Македонски Брод.

Локалното собрание за млади ќе го сочинуваат членови и ќе се избира делегат и заменик-делегат.

Членови на локалното собрание за млади можат да бидат млади номинирани од младински организации или друг тип младински структури од Општина Македонски Брод.

Комплетното известување можете да го погледнете ТУКА.

 

 

 

Извор: Општина Македонски Брод 

Прочитајте

МЈА: Лазе Јаќимоски ја презеде функцијата Заменик – Министер за Јавна...

0
Во просториите на Министерството за Јавна Администрација денес беше извршено примопредавање на должноста Заменик - Министер за Јавна администрација. Министерот за Јавна администрација, Горан Минчев, заедно со поранешниот Заменик - Министер на Министерството...