spot_img
spot_img

МОН: Стипендија за наставник по француски јазик

МинистерстваМОН: Стипендија за наставник по француски јазик

Најчитано

Министерството за образование и наука информира за можноста  за добивање стипендија за наставник по француски јазик.

Имено, Белгиската меѓународна федерација Валонија- Брисел, преку нивниот оперативен огранок Wallonia – Bruxelles International (WBI), доделува стипендија за еден наставник по француски јазик (како странски јазик) да добие обука на Универзитетот Catholique de Louvian.

Во прилог можете да го најдете,  формуларот за пријавување.

Заинтересиранте треба да го пополнат овој формулар и пополнет да го испратат на следниот е-маил:  andrea.aleksovski@mon.gov.mk

Сите пополнети формулари ќе бидат испратени до белгиската амбасада во Софија на натамошна постапка.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
[td_block_ad_box spot_img_horiz="content-horiz-center" media_size_image_height="1000" media_size_image_width="1000