spot_img
spot_img

Градски паркинг Скопје: Пролетна генерална акција на чистење на сите јавни паркиралишта

Јавен секторГрадски паркинг Скопје: Пролетна генерална акција на чистење на сите јавни паркиралишта

Најчитано

ЈП „Градски паркинг“ – Скопје, започна двонеделна генерална акција на чистење на сите јавни паркиралишта со кои стопанисува претпријатието.

Вработените се на терен на сите отворени и затворени паркиралишта, каде освен редовното чистење од смет, истовремено ги уредуваат површините, косејќи ја нараснатата трева.

Ги известуваме корисниците на јавните паркиралишта дека, доколку се јави потреба од преместување на одредено возило поради работните активности, соодветно ќе бидат контактирани.

 

 

 

Извор: ЈП Градски паркинг Скопје

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img
https://form.jotform.com/222403480783353spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе