spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМП: Соопштение

МП: Соопштение

Работната група на денешната седница ја усвои Предлог иницијативата за потребата од измени на Уставот со насоки за изменување и дополнување на Уставот на Република Северна Македонија.

Предлогот ќе се достави до Владата која ќе треба да ја проследи иницијативата до Собранието каде ќе ги помине сите работни тела.

 

 

 

 

Извор: Министерство за правда 

Прочитајте