spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЗШВ: Аплицирај за субвенции 2023

МЗШВ: Аплицирај за субвенции 2023

Во тек е поднесувањето на барањата за директни плаќања по програмата за финансиска поддршка во земјоделството 2023.Земјоделците ги потсетуваме дека рокот за електорнското аплицирање е отворен до 30 јуни.Апликациите може да се поднесат електронски преку порталот  https://e-subvencii.ipardpa.gov.mk/perun/index.html  или директно во канцелариите на подрачните единици при Министерството.

 

 

 

 

Извор: Министерство за земјоделство, шумарство и водостопанство 

Прочитајте