spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниРесен: Јавна расправа за Стратегија за локален економски развој 2023-2027

Ресен: Јавна расправа за Стратегија за локален економски развој 2023-2027

Општина Ресен организира јавна расправа за Нацрт Стратегија за локален економски развој 2023-2027.

Јавната расправа ќе се одржи на 16 Јуни 2023 година во 12:00 часот во малата сала на Општина Ресен.

Општина Ресен ги повикува сите заинтересирани да присуствуваат на истата.

На следниот линк можете да ја спуштите Нацрт Стратегија за локален економски развој   2023-2027

Strategija LER 23-27

Ваши предлози, препораки или забелешки можете да доставите и на електронска пошта gradonacalnik@resen.gov.mk или krste.micalevski@resen.gov.mk не покасно од 16 Јуни 2023.

 

 

 

 

Извор: Општина Ресен

Прочитајте

Мицкоски на средба со дијаспората во Њујорк, да се обединиме во...

0
Почитувани, Претседателот на Владата на Република Северна Македонија Христијан Мицкоски оствари средби со македонската дијаспора во Њујорк, САД. Присуствуваше на вечерната богослужба во чест на светите...