spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниРесен: Соопштение

Ресен: Соопштение

Се известуваат жителите на Општина Ресен, согласно Одлуката под бр.08-1159/10 од 30.05.2023 година , донесена од страна на Советот на Општина Ресен (Службен Гласник 8/23) Еднонасочниот сообраќај на дел од улиците „Јосиф Јосифовски,, и „11-ти Октомври,, со влез од раскрсницата на улица „Јосиф Јосифовски,, со улица „Наум Веслиевски,, и излез на раскрсницата на улица „11-ти Октомври,, со улица „29-ти Ноември, се определува во периодот од 01.06.до 31.08. во тековната година.

 

 

 

Извор: Општина Ресен 

Прочитајте