spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЕ: ЈАВЕН ПОВИК за кофинансирање на проекти за развој и промоција на...

МЕ: ЈАВЕН ПОВИК за кофинансирање на проекти за развој и промоција на претприемништвото и занаетчиството, како и програмски активности на мрежите на бизнис ангели

Прочитајте