spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиАМС: Државната награда „8ми Септември“ 2023 година

АМС: Државната награда „8ми Септември“ 2023 година

Агенцијата за млади и спорт го објавува Конкурсот за доделување на државната награда „8ми Септември“ кој ќе трае заклучно до 10 септември 2023 година.

Конкурсот за доделување на државната награда „8ми Септември“ е објавен во дневните весници „Нова Македонија“ и „Коха“ на ден 17.07.2023 година.

ЛИНК ДО КОНКУРСОТ 

 

 

 

 

 

Извор: Агенција за млади и спорт

Прочитајте

МОН: Конкурс за стипендии за студиски престој во земјите членки на...

0
Централноевропска програма за размена во областа на  универзитетските студии    (CEEPUS-Central European  Exchange Program for University Studies)  објавува: КОНКУРС за стипендии за студиски престој во земјите членки...