spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБутел: Малите нешта ја прават општината магична

Бутел: Малите нешта ја прават општината магична

Општина Бутел продолжува со поставување на урбана опрема и нови летниковци во населените места.

Ветено – исполнето.

Градоначалникот Дарко Костовски особено го израдува глетката на новиот летниковец, којшто е поставен во населбата Радишани на третиот влез. Весела атмосфера, другарување и многу забава организирана од граѓаните.

Исто така, малите нешта предизвикуваат голема радост и придонесуваат за сплотеност и добар соживот меѓу граѓаните.

Општина Бутел е симбол за мирен живот.

Општина Бутел е магија.

Прочитајте