spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМОН: Примени ученици во ученички домови во учебната 2023-2024 година (прв и...

МОН: Примени ученици во ученички домови во учебната 2023-2024 година (прв и втор уписен рок)

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Градот Скопје со новите специјално адаптирани моторни возила, овозможува полесно движење на децата и лицата со потешка телесна инвалидност. Новите возила се посебно адаптирани...