Бутел: Не се запира со активностите за асфалтирање на улиците

ОпштиниБутел: Не се запира со активностите за асфалтирање на улиците

Најчитано

За време на мандатот на градоначалникот Дарко Костовски, нема да остане неасфалтирана улица во Општина Бутел.

Денес, се асфалтираше улица и се поврзаа две населени места во Радишани.

Целосно ќе бидат реконструирани најголем дел од оштетените улици.

Во период од две години, во општина Бутел ќе се асфалтираат нови 60 улици. Општина Бутел спроведува активности за асфалтирање на улици, коишто никогаш претходно не биле реализирани.

 

Извор: Општина Бутел 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе