spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЕ: Листа на добитниците на надоместок на дел од трошоците за купување...

МЕ: Листа на добитниците на надоместок на дел од трошоците за купување на сончеви термални колекторски системи во домаќинствата

Прочитајте и дознајте:??

 

 

Извор: Министерство за економија 

Прочитајте

Град Скопје: Соопштение

0
Градот Скопје со новите специјално адаптирани моторни возила, овозможува полесно движење на децата и лицата со потешка телесна инвалидност. Новите возила се посебно адаптирани...