МОН: Листа на прифатени и одбиени студенти за сместување во студентски домови од рокот за пријавување 1-15.10.2023

МинистерстваМОН: Листа на прифатени и одбиени студенти за сместување во студентски домови...

Најчитано

Известување!

Се повикуваат  студентите кои се примени во ДСД „Тетово“ Teтово од вторник, 24.10.2023 година да потпишат  договор во просторите на Министерството за образование и наука ( од 10.00 до 15.00 часот)

Извор: Министерство за образование и наука

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе