spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниКичево: Доцна есен

Кичево: Доцна есен

Настанот во организација на ОУ. „Санде Штерјоски“ во Кичевското кале беше организиран на најдобар можен начин да се прикаже хармонијата и единството на образовниот систем кој го претставуваат училиштата во Општина Кичево.

Со изведби, песни, рецитации од сите возрасни групи на сите јазици и националности се одржа оваа организација, а на крајот на средбата на присутните им беше послужен коктел со традиционална храна подготвена од родителите на децата.

На одржаната демонстрација, директорот на училиштето Беким Јусуфи ги поздрави сите присутни и го покани градоначалникот на општината г-дин Фатмир Дехари да ги поздрави присутните, кој им честиташе за активноста организирана со преплетување на различни култури.

Visual Portfolio, Posts & Image Gallery for WordPress

Извор: Општина Кичево 

Прочитајте

Гази Баба: Постапка за утврдување на штета врз земјоделските култури како...

0
Ги информирамe граѓаните на Општина Гази Баба дека по разговор на градоначалникот Бобан Стефковски со Министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Цветан Трипуновски започнуваме...