Брвеница: Изложба на расни кучиња

ОпштиниБрвеница: Изложба на расни кучиња

Најчитано

📣Уште еден викенд во кој општина Брвеница е средиште на убава национална изложба.
Имено, Кинолошкото друштво ,,Балтепе” Тетово, организираа државна изложба на расни кучиња и специјална изложба само за шарпланинци.

https://www.facebook.com/kinoloskodrustvo.baltepetetovo?mibextid=ZbWKwL

 

 

 

 

Извор: Општина Брвеница 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе