Карпош: Наградени ученици од основните училишта на литературниот конкурс „ОПШТИНАТА ОД МОИТЕ СОНИШТА“

ОпштиниКарпош: Наградени ученици од основните училишта на литературниот конкурс „ОПШТИНАТА ОД МОИТЕ...

Најчитано

НАГРАДЕНИ УЧЕНИЦИ ОД ОПШТИНСКИТЕ ОСНОВНИ УЧИЛИШТА

НА ЛИТЕРАТУРНИОТ КОНКУРС

НА ТЕМА „ОПШТИНАТА ОД МОИТЕ СОНИШТА“

 

Извор: Општина Карпош 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе