Штип: Припрема за асфалтирање на десетина пристапни улици во населбите – Балканска, Железничка, Каваклија и Караорман

ОпштиниШтип: Припрема за асфалтирање на десетина пристапни улици во населбите - Балканска,...

Најчитано

Во наредните денови, Општина Штип започнува со активности поврзани со припрема за асфалтирање на десетина пристапни улици во населбите: Балканска, Железничка, Каваклија и Караорман.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе