Валандово: Претставници на ТИКА во посета на општината

ОпштиниВаландово: Претставници на ТИКА во посета на општината

Најчитано

Во работна посета на Општина Валандово се потпретседателот на ТИКА, Махмут Чевик и новиот координатор на програмската канцеларија во Скопје, Мехмед Бајрак.

Градоначалникот Перо Костадинов и претставниците на ТИКА разговараа за пријателството на македонскиот и турскиот народ, за заедничките проекти, како и за искрените намери за соработка и развој наредниот период.

По работниот состанок, заедно го посетија училиштето во Казандол, кое е симбол на пријателството и позитивен пример зад нас. Иднина на соработка и развој, е нашиот избор.


 

 

 

Извор: Општина Валандово 

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе