Новаци: Jавна расправа за влијанието од изградбата на регионалната депонија врз животната средина

ОпштиниНоваци: Jавна расправа за влијанието од изградбата на регионалната депонија врз животната...

Најчитано

Вчера во големата сала на Општина Новаци, претставници од Министерство за животна средина и просторно планирање одржаа јавна расправа со жителите и претседателите на месните заедници во Општина Новаци пред кои ја презентираа Студијата за оцена на влијанието врз животната средина за проектот: Воспоставување на интегриран и финансиски самоодржлив систем за управување со отпад во Пелагонискиот и Југозападниот регион.

Студијата за увид е достапна на веб страната на министерството за животна средина и просторно планирање.

 

 

 

 

Извор: Општина Новаци

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе