Центар: Ден на урбаната средина

ОпштиниЦентар: Ден на урбаната средина

Најчитано

Важноста за одржувањето на урбаната околина, модернизацијата и развојот на Општината се значајни за поубав и поквалитетен живот за сите нејзини граѓани.

По повод одбележување на Денот на урбаната средина – 7 ноември, градоначалникот на Општина Центар, Горан Герасимовски, ги пречека дечињата од детската општинска градинка „Кочо Рацин“ и заедно со нив зборуваше за блиската околина, за модерните градби во Центар, за објектите и булеварите.

spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе