spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМОН: Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во...

МОН: Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во ДСУ „Математичко – информатичка гимназија“

 

Се задолжуваат сите добитници на стипендија да го потпишат договорот за стипендија со Министерството за образование и наука најдоцна до 01.12.2023 година.
Сите кандидати кои нема да го почитуваат овој рок ќе се смета дека се откажуваат од стипендијата.

 

 

 

Извор: Министерство за образование и наука 

Прочитајте

Бутел: По 40 години реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки”

0
Нема запирање кога се работи за доброто на граѓаните и за нивните потреби. Денес, започна реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки” со површина од 3000...