spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМОН: Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во...

МОН: Резултати од конкурс за доделување на стипендии за ученици запишани во ДСУ „Спортска академија“

Се задолжуваат сите добитници на стипендии по објавувањето на списокот, а најдоцна до 1.12.2023 година да го потпишат договорот за стипендија со Министерството за образование и наука. Заедно со договорот задолжително да донесат трансакциска сметка на име на ученик кој е добитник на стипендија.

 

Сите кандидати кои нема да го почитуваат овој рок ќе се смета дека се откажуваат од стипендијата.

Извор: Министерство за образование и наука 

Прочитајте

МЈА: Лазе Јаќимоски ја презеде функцијата Заменик – Министер за Јавна...

0
Во просториите на Министерството за Јавна Администрација денес беше извршено примопредавање на должноста Заменик - Министер за Јавна администрација. Министерот за Јавна администрација, Горан Минчев, заедно со поранешниот Заменик - Министер на Министерството...