Демир Капија: Финален извештај од Проектот ANTIDOTE

ОпштиниДемир Капија: Финален извештај од Проектот ANTIDOTE

Најчитано

Краток извадок од финалниот извештај од Проектот ANTIDOTE, во кој Општина Демир Капија се појавува како партнер, а претставници од општината учествуваа на неколку од организираните средби низ Европа.
Проектот „Алтернативни наративи за толеранција и меѓукултурен дијалог за надминување на стереотипите и ширење на еднаквоста“ е финансиран со поддршка на Европската Унија во рамките на Програмата „Европа за граѓаните“.
ПРЕТХОДНА ОБЈАВА
СЛЕДНА ОБЈАВА
spot_img
spot_img
spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
spot_img
spot_img

Последни објави

spot_img
spot_img

Читај повеќе