spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeОпштиниБутел: Поставени стандарди за развој на СПОРТОТ

Бутел: Поставени стандарди за развој на СПОРТОТ

За две години, општината инвестираше вкупно 51.000.000 денари во спорт, спортска инфраструктура и паркови.

Општина Бутел е најспортска општина во Република Македонија. Потврда за тоа е посетата на првиот човек на Светскиот Олимписки Комитет г.Томас Бах.

Општина Бутел продолжува со забрзан развој.

Се пишува историја, се гради иднина.

 

 

 

 

Извор: Општина Бутел 

Прочитајте