spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeМинистерстваМЛС: Државниот секретар Кирил Парталов учествуваше на конференцијата „Граѓаните во фокус: Креирање...

МЛС: Државниот секретар Кирил Парталов учествуваше на конференцијата „Граѓаните во фокус: Креирање иднина со поквалитетни локални услуги”

Годишна конференција за децентрализација и локално управување „Граѓаните во фокус: Креирање иднина со поквалитетни локални услуги“, 6 – 7 декември 2023.

Учество на државниот секретар Кирил Парталов на панелот „Програма за одржлив локален развој и децентрализација-што останува да се направи”.

 

 

 

Извор: Министерство за локална самоуправа 

Прочитајте