spot_imgspot_img
spot_img
spot_img
HomeСамостојни органиСамостојни државни органиРКЕ: Одлука за утврдување на највисоки малопродажни цени на нафтени деривати и...

РКЕ: Одлука за утврдување на највисоки малопродажни цени на нафтени деривати и горива за транспорт

Прочитајте

Бутел: По 40 години реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки”

0
Нема запирање кога се работи за доброто на граѓаните и за нивните потреби. Денес, започна реконструкцијата на улицата “Натанаил Кучевишки” со површина од 3000...